спагети от тиквички с кайма и сметана

Спагети от тиквички с кайма и сметана – заслужава да се…

Ако има ястие, което да трябва да ям всеки ден и да не ми омръзне, това определено са тези спагети от тиквички! Обожавам ги.  Имаше даже , един период от време, в който в рамките на седмица, всяка вечер, след работа, това ми беше вечерята!

Не само, че са много вкусни, но и се приготвят за много кратко време- 5-6 минути и са готови. Пробвала съм много комбинации. Готвила съм спагетите от тиквички с бекон, с чоризо, със салам…

В рецептата днес, ще ползвам кайма. Нямам и грам съмнение, че ще е много вкусно! Обичам, и тиквички и кайма, затова по презумпция знам, че ще е много вкусно!

За разлика от други рецепти, в които тиквичките трябва да се изстискват от водата им, в тази не е нужно.

За да придобият форма и вид на спагети, ползвам уред, който съм си го кръстила „Острилката“. Може да го намерите в магазините. Освен него, за да направите тиквичките на спагети, може да ползвате и един уред, който много прилича на белачка, но накрая има зъбци. не може да не сте го срещали из рафтовете на магазините за домакински потреби.

И така, нека не губя повече време и ви разкрия как точно готвя тези спагети от тиквички! По-долу е описанието на самата рецепта!

освен това, по-долу може да намерите и видеото ни за спагети от тиквички, но не с кайма, а с чоризо! Приятно гледане и не забравяйте да разгледате и другите ни видео рецепти, в канала ни в Youtube!

Ето още няколко рецепти за спагети от тиквички:

Още лесни рецепти, може да намерите и в нашият готварски канал в Youtube! Не губете повече време и се абонирайте за канала, за да не изпускате видео рецептите, които качваме там!

Благодарим ви за подкрепата приятели, която ни оказвате!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (4.9 /5)
  • 4 ratings

Сходни рецепти