Здравейте приятели на хубавите гозби и ястия!

Идеята за създаването на този сайт се върти много отдавна в главите ни, но поради една или друга причина, дълго време си стоеше просто като един проект. В крайна сметка, тази идея беше пресъздадена в сайта за лесни и бързи за готвене рецепти със звучното име Gotvacha.com.

Въпреки съществуването на много, много сайтове за готварски рецепти, ние решихме да се гмурнем в дебрите на готварството, но с една единствена цел, да представяме на Вас, нашите читатели и посетители лесни за готвене рецепти.

При нас ще намерите рецепти, присъстващи на масата на повечето български семейства. Ястия, които повечето български домакини готвят всекидневно и гощават с тях семействата си.
Въпреки, че не сме професионални готвачи, ние имаме опит в готвенето и колкото и нескромно да звучи, можем да готвим добре.

Пожелаваме на всички посетители приятен и ползотворен престой в сайта ни. Ако имате въпроси /или забележки/ към някоя от рецептите представени в сайта ни, не се колебайте да се свържете с нас на посочения e-mail или в социалните мрежи. Към момента https://gotvacha.com има създадени акаунти в най-популярните от тях Twitter , Pinterest , Instagram , YouTube , Facebook 

Екипа на Gotvacha.com Ви пожелава приятен и много ползвотворен престой при нас!