pileshki syrca

Пилешки сърца с лук и моркови на тиган

Не знам вие дали харесвате да си похапвате сърца, дроб, бъбреци и други подобни субпродукти, но аз определено ги харесвам. Според мен те са едно прекрасно мезе и често си ги готвим с моята половинка. С чаша бира и сладки приказки с любими хора… просто идилия 🙂

Днес рецептата е за пилешки сърца, сготвени на тиган с лук и моркови. Уверявам ви, че се приготвят много лесно и не отнема много време. Още по-бързо ще стане, ако ползвате едновременно два котлона. На единия тенджера с вода, а на другия тиган.

Винаги, когато готвя някакъв такъв субпродукт, първо го сварявам за около 20 минути и след това преминавам към другата термична обработка – пържене или печене! И все пак, понякога правя изключения…

За тази рецепта, най-напред сварявам пилешките сърца и след това ги пращам в тигана. Получава се едно страхотно и много вкусно мезе. Опитайте и вижте, може пък и на вас да ви хареса.

Ето още няколко сходни  рецепти:

Още рецепти, може да намерите и в нашият готварски канал в Youtube. Абонирайте се сега и не губете време, за да не изпускате видео рецептите, които качваме там! Благодарим за вашата подкрепа!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (5 /5)
  • 4 ratings

Сходни рецепти