Торта “Аламинут” – видео рецепта

Здравейте приятели!

Докато правех тази торта се замислих, какво ли ще е най-подходящото име за нея и изведнъж в съзнанието ми се появи  “Аламинут”. Това наистина си е една торта “Аламинут”…Приготвя се само за няколко минути.  Няма да печем блатове, няма да варим крем, няма да правим карамел, ами ще ползваме само готови продукти:

– готови блатове, готова смес за крем и готов карамел.

Вероятно ще се запитате каква е тази торта!!!

Ами, това е една от онези рецепти за торти, които трябва задължително да фигурират във вашия домашен тефтер с любими рецепти, защото е идеална за моментите, в които нямате много време за развихряне в кухнята и  трябва да забъркате нещо сладичко.

Тортата е много вкусна! Всеки, който я е опитал казва, че наистина е много вкусна, независимо, че е направена изцяло с готови продукти. Това донякъде е резултат от доброто съчетание на съставните продукти. Застъпват се вкусовете на ароматен крем, карамел и вкусни пандишпанови блатове. В допълнение има киви и печени филирани бадеми.

Точно как направих тортата, може да видите в клипа, качен в нашия  Youtube канал или долу под снимката. Съдейки по харесванията и прегледите на клипът,  на Вас май също Ви е допаднала, за което изключително много се радвам!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest
Рейтинг
  • (4.9 /5)
  • 8 ratings
  • Email
  • Save
  • Print
Сходни рецепти