Топеница с праз

Ако забъркаме няколко зеленчука, можем да сътворим прекрасно ястие, подходящо за студените и за топлите месеци. Важно е само,  под ръка да имаме няколко филийки, защото ще падне голямо топене 🙂 Именно, заради това, спокойно можем да  наречем този вид ястия  топеница.  Тази, която сега ще ви предложа се прави от праз и домати.

Когато правите такова ястие, просто трябва да съчетаете вкусово зеленчуци, които обичате и накрая ще си оближете пръстите. Аз обожавам праз, затова го ползвам в много рецепти, стига да го имам под ръка, ако ли не, просто изтичвам до магазина 🙂

Та както казах, за да направите тази топеница, ще са ви нужни праз и домати. В допълнение, към тях ще добавя яйца. Може да сложите, и малко сиренце и ще стане още по-вкусно. За завършек, няколко стръка пресен магданоз и готово. 

Ето още няколко предложения с праз:

По-долу, може да изгледате видеото за тази рецепта и ако все още не сте се абонирали за канала ни в Youtube, време е да го направите. Убедена съм, че не само няма да съжалявате, но и ще ви бъдем полезни!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (5 /5)
  • 4 ratings

Сходни рецепти