Ориз с агнешки дреболии

Какво ще кажете, да си сготвим ориз с агнешки дреболии на фурна. Знам, че за повечето от вас това е по-малко позната рецепта, но повярвайте ми, много е вкусна. По-малко позната е, понеже не е много разпространено, готвенето с агнешките дреболии. Това обаче, няма да бъде пречка, да ви предложа именно тази рецепта.

Задължително, преди да ги сложите във фурната, агнешките дреболии трябва да са сварени и нарязани на малки парчета. Варят се, за да може всичките нечистотии от тях, да излязат и да са чисти, когато се готвят след това.

За тази рецепта, една от най-подходящите подправки, това е джодженът. В съзнанието ми се е застопорила комбинацията между ориз с дреболии и джоджен. Затова ви предлагам и на вас, тази подправка за овкусяване на това ястие. Имате две опции. Едната е да направите заливка, а другата е да оставите ориза така, както си е , без заливка. Изборът оставам на вас.

Ето още няколко предложения с агнешко:

В каналът ни в Youtube,  може да намерите още много вкусни и разнообразни рецепти. Затова, ако все още не сте се абонирали, време е да го направите!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (4.9 /5)
  • 8 ratings

Сходни рецепти