мързелива баница с рукола и сирене

Мързелива баница със сирене и рукола – вкусна и много лесна

Здравейте приятели! Днес ще си направим една много лесна баница. Заради методът й на направа, ще я наречем „мързелива баница“!

Няма да я навиваме, няма да я редим, а просто ще смесим различните продукти. Корите се нарязват на колелца и след това се разлистват. Запичат се леко във фурната, колкото да може да хванат лек загар и после към тях се добавят останалите продукти.

Тази баница ще я направим с рукола и сирене. Разбира се, ако решите може да замените някой от тези продукти или да добавите, спрямо вашите вкусови предпочитания. За да запазим максимално много от полезните качества на руколата, няма да я запържваме предварително, а ще я сложим направо, както си е сурова. Само ще я нарежем и това е!

За да уплътним вкусът на тази мързелива баница, ще й добавим смес от яйца и кисело мляко. За да може да бухне баницата, ще добавим и една чаша газирана вода! Ако нямате сода, просто в яйчената смес сложете 1/2 ч.л. сода бикарбонат или половин пакетче бакпулвер.

Разгледайте сайтът ни по-подробно, защото имаме много рецепти за баници. Правили сме баници с какво ли не! Имаме рецепта за баница с кайма, с рукола, с наденица, с праз, с тиква, с хляб и т.н.

Ето още няколко рецепти за лесни и вкусни баници с готови кори:

Още баници и много други изкушения, може да намерите и в канала ни в Youtube. Абонирайте се сега  и станете част от нашата голяма общност! Посетете видео каналът ни  и се насладете на видео рецептите, които качваме всяка седмица!

Благодарим ви за подкрепата!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (5 /5)
  • 1 rating

Сходни рецепти