kokosova torta s bishkoti

Кокосово изкушение – торта без печене на блат, а с бишкоти

Здравейте приятели! Надявам се, че сварвам всички ви в добро здраве и добро настроение! Силно се надявам да допринеса за ведрото ви настроение с рецептата, която ви предлагам днес – торта с вкус на кокос, без печене. Нарочно споменавам без печене, защото знам колко е оскъдно времето на всички ни! Никога не е достатъчно 🙂

Затова искам да ви улесня максимално и да ви предложа рецепта за торта, която няма нужда от печене на блат. Блатът ще е от бишкоти, които се предлагат в магазина. Те ще свършат същата работа, каквато би свършил блат, който трябва предварително да се изпече и ще отнеме малко повече време.

За тази рецепта, единствено трябва да обърнем внимание на кремът, който ще е за тортата. Даже и той не трябва да се готви. Единствено ще трябва да разтопим шоколад, а останалото е чисто и просто едно „сглобяване“. Именно затова, тази торта е толкова лесна.

Нито трябва да печем блат, нито трябва да правим крем на котлона. Само трябва да разтопим шоколад. Улеснение а? Какво по-хубаво от това? Не трябва да правим и да печем блат, нито крем, а накрая  имаме вкусна торта, което гарантирам! Доверете ми се! Вкусна е много, а на всичкото отгоре е и много лесна за правене!

Защо трябва да си направите тази торта и да не се колебаете?

Препоръчвам тази лесна и много вкусна кокосова торта, за всеки един от вас, който иска да си направи нещо сладичко, но не разполага с прекалено много време. Уверявам ви, че нейният вкус, не е за сметка на времето за което се прави. Искам да кажа, че даже и бързо приготвена, тортата е много, много вкусна!

Тази торта е едно прекрасно кокосово изкушение, което си заслужава да бъде опитано. Без грам съмнение 🙂

Ето още няколко рецепти за торти:

Само да ви подсетя, ако все още не знаете, че имаме готварски канал в Youtube. Абонирайте се, за да не изпускате видео рецептите, които качваме там! Благодарим ви за подкрепата, която ни оказвате с вашето абониране!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (4.9 /5)
  • 4 ratings

Сходни рецепти