картофена салата със сирене

Картофена салата със сирене и пресен лук

В менюто ни днес ще има картофена салата. Леко ще си позволя да се отклоня от класическата рецепта и ще сложа в допълнение сирене. Този път реших да импровизирам и да направя салата малко по-различна. Когато сложих картофите да се варят и решавах какво да сложа още реших, че този път ще пробвам да добавя сирене и да видя какво ще се получи.

Когато салатата вече беше готова, опитах я и  осъзнах, че не съм сбъркала. Определено като се добави малко сирене, салата става малко по-различна на вкус. На мен лично ми харесва. Ако решите, може да ме последвате и да направите същото и вие. Може и на вас да ви хареса, защо пък не?

Много пъти, когато решавам да експериментирам с нови добавки към определено класически рецепти, не съм грешала. Не е нужно цял живот да ядем салата, по една и съща рецепта, нали? 🙂 Смятам, че няма нищо лошо в това, човек понякога да кривне от „правият път“….е разбира се, не във всяка сфера на живота. Тук става въпрос за готвене. В човешките взаимоотношения, понякога едно кривване може да коства прекалено много – ако ме разбирате за какво говоря 🙂

Ето още няколко предложения за вкусни и лесни за приготвяне салати:

Още лесни и вкусни рецепти, може да намерите и в нашият кулинарен канал в Youtube. Абонирайте се сега, за да не изпускате видеорецептите, които качваме там!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (5 /5)
  • 4 ratings

Сходни рецепти