Пица с кайма и блат от тиквички

Пица с кайма и блат от тиквички

Здравейте приятели! Радваме се, че сте из страниците в нашият сайт. Днес ще ви предложим решение, за моментите, в които искате да си хапнете пица. Различното тук е, че блатът на тази пица се прави от тиквички. Опитвали ли сте досега такава пица? Ако не сте, време е да компенсирате този пропуск, защото пицата, направена по този начин е превъзходна!

Както вече казах, блатът се прави от тиквички. След като ги настържете на едрата страна на рендето, хубаво ги изстискайте от излишната им вода, иначе блатът ще е воднист. За да се получи хубав стегнат блат, към тиквичките се добавят яйца и малко настърган кашкавал, които служат за спойка, между различните продукти! Ако желаете, може да добавите и една-две с.л. брашно. Както прецените!

Плънката е изцяло по ваше желание. В тази рецепта, за плънка ползвам кайма и кашкавал. Вие може да сложите, каквото обичате!

Ето още рецепти за пица:

Още лесни и интересни рецепти, може да намерите и в канала ни в Youtube. Абонирайте се за канала ни и станете наш абонат, за да сте сигурни, че няма да изпуснете видео рецептите, които качваме!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (5 /5)
  • 2 ratings

Сходни рецепти