бъбреци с лук

Много вкусно мезе със свински бъбреци

Обичате ли да хапвате карантии? Ако да, това е идеалната рецепта за вас. Ще ви покажа как готвя свински те бъбреци, за да се превърнат в едно от най-вкусните мезета 🙂

За тази рецепта ще ползвам два свински бъбрека. Те ще стигнат за една чиния. Ако искате да направите повечко порции от това вкусно мезе, ползвайте поне 4 бъбрека, иначе някой ще остане без мезе!

Много важна стъпка в приготвянето на това мезе е бъбреците да се сложат най-напред, да се сварят. По време на варенето им се отделя пяна, която трябва да отстраните!

След това, се запържват заедно с лук и са готови. За по-наситен аромат, освен подправките, ще добавя и скилидка чесън. Вероятно, повечето от вас, не готвят карантия, заради ароматът, който имат. Да, но ако се сготвят по правилния начин, ухаят доста вкусно. Уверявам ви в това!

Опитайте поне веднъж. Сгответе си свински бъбреци, по тази рецепта и след това ще си говорим. Първо опитайте и после ще коментираме 🙂

Като казах коментираме, няма да е лошо, да споделите по-долу с нас, какво мислите за тази рецепта. Споделете вашето мнение, което ни е изключително важно, за да може да си сверяваме часовника о посоката! Наистина е много важно вашата активност относно споделяне на мнението ви, защото само така може да черпим опит взаимно – вие от нас и ние от вас!

Това мезе го овкусявам само с черен пипер, пресен магданоз и червен пипер. Смятам, че тези подправки са напълно достатъчни, за да овкусят това мезе, по един невероятен начин!

По-долу в описанието на рецептата, може да намерите и видео за още едно много вкусно мезе – пилешки дробчета по селски! Хвърлете й едно око 🙂

Ето още няколко рецепти за вкусно мезе:

Още рецепти, от които да си оближете пръстите, може да намерите и в нашия видео канал в Youtube. Абонирайте се сега, за да не изпускате видео рецептите, които качваме там!

Благодарим ви за подкрепата, скъпи приятели!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (5 /5)
  • 4 ratings

Сходни рецепти