сандвичи с кренвирш и моцарела на фурна

Лесни сандвичи с кренвирши и моцарела, печени на фурна

Класическата закуска за повечето от нас е сандвичи. Независимо дали ще са за сутрешна или следобедна закуска, все си постигат целта, а именно да ни заситят. Вариантите за направа на сандвичи са безкрайно много 🙂

Може да се направят с какво ли не? В този случай, аз ще направя сандвичите с кренвирши и кашкавал. Това имам, с това ще направя сандвичите. В общи линии, аз така правя сандвичите. Не следвам стриктно някаква рецепта, ами напротив, в повечето случаи просто импровизирам! Така, хем ядем всеки път различни сандвичи, хем и опитвам различни комбинации и съчетания на различни продукти.

Принципно, сандвичите ще станат още по-вкусни, ако филиите хляб се намажат с масло, преди да се нареждат останалите продукти, но нали все броим калориите…

За да са малко по-сочни сандвичите, преди да наредя кренвиршите слагам, или няколко резенчета краставица или мажа с лютеница. Лично на мен, така ми по-харесват и затова така ги правя! Въпрос на вкус, нали?!?

Колкото до подправките, които ползвам, когато правя сандвичи, следвам следния принцип:

-когато правя сандвичите за закуска, избягвам да слагам подправки, ползвам ги само, когато сандвичите са за следобедна закуска.

Най-често ползвам черен пипер и малко червен. Когато имам свежа подправка, слагам и нея, защото така сандвичите ще са още по-ароматни!

Пека сандвичите на 200 градуса. На тях не им трябва дълго печене. Стоят във фурната, само за няколко минути, докато отгоре кашкавала се разтопи и хване лека коричка.

Ето още няколко рецепти за лесни и вкусни сандвичи:

Още лесни рецепти, може да намерите и в нашия видео канал в Youtube. Не губете време и се абонирайте сега, за да не изпускате видео рецептите, които качваме там! Приятно гледане и ползотворни минути, прекарани на нашия канал:)

Благодарим ви за подкрепата приятели!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (5 /5)
  • 3 ratings

Сходни рецепти