Торта с домашен крем

Никога няма да ни омръзне да правим торта с домашен крем. Нашето мнение е, че няма по-вкусен крем от този. Правили сме го толкова много пъти, че вероятно и със затворени очи ако трябва да го направим, ще се справим 🙂

Тортата, която ви предлагаме днес е много лесна, защото ще е с готови блатове. Да сме благодарни на този, който е измислим готовите блатове и готовите кори. Спестява ни толкова много време и усилия…Днес е много лесно човек да си направи торта и баница, за кратко време и с безупречен резултат.

Различното при тази торта е, че я сиропираме с ябълков сок от магазина, а не със захарен сироп или мляко. Случайно открихме, че и по този начин блатовете се сиропират успешно.

Един ден, докато правехме тази торта, пред погледа се мерна този сок и решихме да го ползваме, за да видим какво ще стане. И стана! Блатовете бяха много сочни и вксуни. Заключението е, че трябва да се експериментира!

Ето още лесни рецепти за торта:

Още лесни рецепти за домашни вкусотии, може да намерите и в нашия кулинарен канал в Youtube. Абонирайте се сега, за да не изпускате рецептите, които качваме там. Благодарим ви 🙂

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (4.9 /5)
  • 5 ratings

Сходни рецепти