Супа топчета с ориз

Днес ще спретна набързо една супичка. Няма да е пилешка, ами ще е супа топчета, която е също толкова вкусна и традиционна за нашата кухня. Ако трябва да съм честна, старая се по-често да готвя супи вкъщи. Хем е лекичко , хем и много лесно за приготвяне.  Та както казах, рецептата която ще ви предложа е за супа топчета. Преди всичко, искам да направя едно малко разяснение. Това е начинът, по който харесваме в нашия дом тази супа и затова така я приготвям. Може би леко се разминава от рецептата в дебелите книги, но така я обичаме, така я приготвям.  Мисля, че няма грешно и правилно, стига да е вкусно и да ви харесва. Моят съвет е винаги да правите нещо, независимо какво е, съобразно вашите вкусови предпочитания. Аз ще очертая основните моменти,  в приготвянето на тази супа в моя дом, директно от кухнята 🙂 Ако нещо, не ви харесва или допада, променете я както на вас ще ви хареса.

Лично аз, харесвам супа топчета с фиде повече, отколкото с ориз. Но нали си знаете…въпрос на вкус. Както и да е! Супата с топчета, направена с ориз, която си е класическия вариант, е също толкова вкусна. Иначе да! Класическата рецепта за тази супа е с ориз!!! Ще се радвам да споделите в коментарите, как я предпочитате вие.

Ето още няколко предложения за супи:

Скоро, по-долу ще може да изгледате видео рецептата за тази супа топчета с ориз. Ако все още не сте ни абонат, станете 🙂 Каналът ни в Youtube нараства всеки ден. Вече сме близо 72 000-но семейство, за което сърдечно ви благодарим. Пораснахме…..а като се замисля колко малки бяхме в началото:) Благодарим ви приятели за подкрепата.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (5 /5)
  • 7 ratings

Сходни рецепти