biskvitena torta s nisheste

Лесна и много вкусна бисквитена торта с нишесте

Тази лесна и много вкусна бисквитена торта с нишесте, може да си я направите, когато ви се похапва нещо сладичко, но за предпочитане да стане за няколко минути 🙂

Нужни са ви само прясно мляко, пакетче нишесте, пакетче бисквити и захар. Това е всичко, от което се нуждаете, за да направите тази лесна и много вкусна бисквитена торта!

В описаните продукти по-долу съм посочила 1 1/2 ч.ч. захар. Това е ориентировъчно количество! Когато сложите захарта в млякото и тя се разтвори, просто опитайте и преценете дали ви е достатъчно сладко, ако ли не, добавете още захар. Проверката е много важна, за да може след това да се насладите истински на тази торта. Различните хора имат много различни вкусови предпочитания. Едни обичат по сладко, други не! Затова, просто опитайте и преценете за себе си.

Аз винаги слагам повече, защото обичам да ми е по-сладко!

Нишестето, което ползвам, за да направя тази много лесна и вкусна торта, е с аромат на ягода. Разбира се, вие може да ползвате с вкус и аромат по ваше желание. В магазините има какви ли не вкусове вече….което всъщност е добре, защото така ще може да се задоволи вкуса на всеки един от нас 🙂

Когато съедините кремът с натрошените бисквити, ако желаете, може да добавите и нещо друго по ваше желание. Примерно, може да сложите някакви ядки, може да сложите парченца шоколад или каквото се сетите и ви харесва.

Тази бисквитена торта, трябва да престои за час-два в хладилника, за да може през това време, кремът да се стегне и бисквитите да омекнат!

След това, когато разрязвате тортата, парчетата много лесно ще се отделят от съда, понеже кремът е стегнал.

Още рецепти с нишесте:

Още много лесни рецепти, може да намерите и в канала ни в Youtube. Абонирайте се сега, за да не изпускате видео рецептите, които качваме там!

Благодарим ви за подкрепата 🙂

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (4.8 /5)
  • 3 ratings

Сходни рецепти