Карамелизирани пуканки

Карамелизирани пуканки

Здравейте приятели!

Днес ще ви разкрия как си правим карамелизирани пуканки за похапване, докато гледаме някой филм или друго приятно занимание. Вкусни, хрупкави и приятни за хапване…Необходимите продукти са само захар и пуканки. Няма никаква философия и нищо сложно. Как открих тази рецепта???

Първият път, когато хапнах такива пуканки от сергийката, бях изумена колко всъщност са вкусни и понеже обичам сладичко, много ми допаднаха. Веднага щом се прибрах, реших да опитам да си ги направя….Взех тенджерата и сложих на дъното захар, пуснах две шепи пуканки, сложих капака и започнах да чакам….И ето, че чух първият пук и след него още много. Когато всички пуканки се изпукаха, ги преместих в купа. След минута-две ми направи впечатление, че от лепкави пуканките станаха изключително хрупкави. Бях толкова щастлива….за първи път си направих карамелизирани пуканки вкъщи! Имах успех на 100 %!

Вероятно има и други, много различни начини за приготвяне на карамелизирани пуканки, но това си е моя начин, който за мен е най-лесният 🙂

Не забравяйте, че в Yuotube, имаме видео канал, в който качваме видео рецепти всяка седмица. Станете член на нашата голяма общност, като се абонирате сега, за да не изпускате видеата, които качваме!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (5 /5)
  • 1 rating

Сходни рецепти