кренвиршки с готово тесто

Вкусни кренвиршки за нула време – с готово тесто

Днес ще ви разкрия моята лесна рецепта за кренвиршки. Лесна е защото, вместо да омесвам тесто, просто ще ползвам готово от магазина. Какво по-голямо улеснение от това, а?

Трябва да има и такива рецепти, които се изпълняват за много кратко време, защото понякога времето ни притиска и все търсим по-лесен вариант, който обаче да не е за сметка на вкуса!

Кренвиршките, направени с готово тесто, не отстъпват по нищо  на тези направени с домашно омесено тесто! Почти 🙂

И все пак, тестото закупено от магазина, може да ни спаси в ситуации, в които хем трябва да направим нещо за хапване, хем нямаме много време! Затова ви предлагам да опитате. Няма нищо да загубите, даже може да откриете бъдещата ви любима рецепта!

Само да спомена, че тестото, което ползвам за тази рецепта, съм го купила във формата на готова разточена кора с правоъгълна форма! Споменавам го, защото в магазините може да  купите и тесто, което не е разточено, а е просто в плик. В този случай, просто трябва да разточите тестото на кора, за да ви е по-лесно да оформите кренвиршките.

Пека в предварително загрята фурна на 180 градуса! Май това число ме преследва. Напоследък, почти всичко пека на тези градуси 🙂

По-долу, може да изгледате видео рецепта за кренвиршки, направени с бутер тесто!

Ето още няколко рецепти с кренвирши:

Още лесни рецепти може да намерите и в нашият готварски канал в Youtube. Абонирайте се сега, за да не пропускате видео рецептите, които качваме там! Благодарим ви!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (5 /5)
  • 1 rating

Сходни рецепти