Чийзкейк

Ще ви представим една лесна рецепта за чийзкейк без печене. Този вкусен десерт се прави много лесно, вероятност нещо да се обърка почти няма. Затова смятаме, че всеки, дори и човек без никакъв опит в кухнята ще се справи с направата на този чийзкейк.

Единственото което е леко неприятно, е чакането между различните етапи в подготовката, но ви гарантираме, че това чакане си заслужава.

Трябва да внимавате с подготвянето на желатина, не трябва да позволявате водата да заври (ако ползвате микровълнова фурна). Ето и как да го приготвите:

За приготвянето на желатина, изсипете двете пакетчета желатин в чаша с около 50-60мл. вода. Загрейте на водна баня и бъркайте, докато желатина се разтопи. За по бърз ефект, можете да сложите чашата с желатина и в микровълнова фурна за малко. Внимавайте да не заври водата, това не трябва да се случва!

Ако рецептата за този десерт ви е харесала, можете да я споделите с ваши приятели в социалните мрежи (facebook, Google+, Pinterest, Twitter) като ползвате бутоните по-долу.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Рейтинг

  • (5 /5)
  • 12 ratings

Сходни рецепти