сол

 • Порции : 1 тенджера
 • Готово за : 40 мин
Агнешка чорба
 • Порции : 1 тенджера
 • Готово за : 45 мин
Пилешка супа с праз и ориз
 • Порции : 1 тава
 • Готово за : 40 мин
Лазаня с кайма
 • Порции : 10-на
 • Готово за : 15 мин
Мекици
 • Порции : 4 порции
 • Готово за : 30 мин
Боб с манатарки
 • Порции : 1 тава
 • Готово за : 35 мин
Лесен солен кекс
 • Порции : 4-5
 • Готово за : 30 мин
Пържени пилешки хапки
 • Порции : 2 тави
 • Готово за : 40 мин
Питка със сирене и яйца
 • Порции : 4-5
 • Готово за : 40 мин
Свинска кавърма
 • Порции : 1 тенджера
 • Готово за : 45 мин
Леща с яйца
 • Порции : 1 тава
 • Готово за : 60 мин
Свински ребърца с картофи на фурна
 • Порции : 1 тенджера
 • Готово за : 40 мин
Гъбена супа с картофи